fbpx

Wat doet Allossa?//

Allossa// is een totaalconcept rond duurzaamheid in Izegem.

Daarin zitten mijn ontwerpbureau en een concept store waar ik duurzame producten verkoop. Bv: kaartjes van maïsrestanten, broeksriemen van brandweerslangen maar ook mijn eigen zakdoekenlijn en verlichting gemaakt van gerecycleerd materiaal. We focussen op hergebruik en hebben een groot zero waste gamma.

In het pand host ik ook events  rond duurzaamheid zoals lezingen, workshops of tastings rond lokale producten.

Op die manier wil ik de klant een unieke (shop)ervaring bieden en een aanspreekpunt zijn waar de consument, zowel het gezin als bedrijven, terecht kunnen voor advies rond duurzame producten.

Onze slogan is dan ook: “ontwerpen voor een duurzame levensstijl”.

We werken op 4 pijlers :

ONTWERPBUREAU

BAR

EVENTS