fbpx
WIE BEN IK?

Ik ben Saartje Allosserie, industrieel ontwerper met de focus op ecodesign.

Mijn bedrijf heet Allossa// en is een totaalconcept rond duurzaamheid in Izegem.

Daarin zitten mijn ontwerpbureau en een concept store waar ik duurzame producten verkoop.

 

Bv: kaartjes van maïs restanten, broeksriemen van brandweerslangen maar ook mijn eigen zakdoeken lijn en verlichting gemaakt van restafval (restafval vervangen door gerecycled materiaal?).

 

De focus ligt op hergebruik en er is een groot zero waste gamma. In het pand host ik ook events rond duurzaamheid zoals lezingen, workshops of proeverijen rond lokale producten.

Op die manier wil ik de klant een unieke (shop)ervaring bieden en een aanspreekpunt zijn waar de consument, zowel het gezin als bedrijven, terecht kunnen voor advies rond duurzame producten.

Onze slogan is dan ook: “ontwerpen voor een duurzame levensstijl”.

WAAROM EEN CONCEPT STORE?

Concept store voor duurzaam design – duurzaamheidspakketten (op maat), unieke duurzame geschenken en events voor een duurzame levensstijl.

    • Naast een ontwerpbureau voor productontwikkeling en branding runnen wij in het weekend een cadeauwinkel met duurzame geschenken uit.
    • in onze bar kan je voor, tijden of na het shoppen genieten van lokaal lekkers.
MEERWAARDE VAN EEN ONTWERPER?

Als ontwerpers tonen we hoe duurzame producten van ontwerp tot verkoop in de winkel belanden.

Je vindt er een ruim aanbod producten van eigen creaties maar ook van andere ontwerpers die dezelfde duurzame gedachte hebben.

Een totaalconcept rond duurzaamheid wordt het helemaal wanneer we ook de lokale producten uit onze bar laten proeven tijdens één van onze maandelijkse events.

BEREIKBAARHEID
MEER INFO: Marktstraat 20, 8870 Izegem T. 051 62 42 31 – www.allossa.be
BEREIKBAARHEID: Met de trein: Allossa bevindt zich vlakbij het station van Izegem Met de fiets: aan fietsknooppunt 21 Met de auto: Parking op de Grote Markt