fbpx

//Events

Heb je zelf een idee voor een brainstormsessie, netwerkevent, tentoonstelling,…?

We hebben binnen een bar met 15-20 zitplaatsen en buiten nog eens 90m2 ter beschikking.

Neem vrijblijvend contact op, wissel eens vrijblijvend met ons van gedachten en maak ons nieuwsgierig!

Allossa// biedt uitstekende mogelijkheden om te vergaderen in Izegem. Onze multifunctionele ruimte van 50 m2 is uitstekend geschikt om te vergaderen in Izegem.

Ook voor een workshop, training of brainstormsessie kun je terecht bij de vergaderlocatie Allossa//.

Onze vergaderzaal is flexibel in te richten en volledig naar uw wensen aan te passen.

Allossa// heeft een prachtige bar met een goede kop koffie, thee en andere drankjes.

We kunnen een lunch bij uw vergadering of werksessie verzorgen of een afsluitende borrel met tapas of borrelhapjes.

Wij denken graag met  u mee om uw vergadering of workshop tot een succes te maken in de inspirerende ruimte van Allossa// in hartje Izegem.

Heb je vragen over het huren van de vergaderzaal of wil je prijzen weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom even langs in Marktstraat 20.

 

Inrichting en sfeer

Allossa//  is met recht een unieke plek te noemen door de mix van activiteiten die er plaatsvinden. Zodra je binnenkomt ervaar je de gezellige warme huiskameruitstraling van de bar. Hier hangt een rustige en aangename sfeer.

Verder in de ruimte is een winkel-/ expositiegedeelte met creatieve producten. Op diverse plekken is er ruimte voor een wisselend aanbod van fotografie en beeldende kunst.  Achter in de ruimte vind je ons bureau waar we zelf ontwerpen. Hier zie je ons letterlijk aan het werk.

Achter in de ruimte ligt onze sfeervolle vergaderzaal, die van alle faciliteiten is voorzien.  De ruimte is sfeervol te verlichten voor vergaderingen, workshops,  trainingen of proeverijen. De ruimte is ook te verduisteren voor andere activiteiten zoals muziek, film of toneel.

Neem contact met ons op voor vragen, wij zijn altijd bereid met u mee te denken om uw evenement tot een succes te maken.

De multifunctionele vergaderruimte is onderdeel van de creatieve hotspot Allossa//, vlakbij de grote Kerk en de Grote Markt van Izegem.  Izegem is een bruisende industrie- en commissie stad.

 

Bereikbaarheid OV

Allossa// ligt op 5 minuten loopafstand van het station van Izegem. Je loopt via de ketelstraat dwars over de Grote Markt naar de Marktstraat.

 

Auto & Parkeren

Recht tegenover ons pand is een parkeerhaven voor +20 wagens.

 

Fiets

Kom je met de fiets, dan is deze gratis te stallen tegen onze fietsnietjes voor Allossa//.

 

Rolstoelvriendelijk

Allossa// is rolstoel toegankelijk en voorzien van een mindervaliden toilet.

 

Eten en drinken

Allossa// heeft de beschikking over een eigen café met koffiebar en volledige drankvergunning. Hier kunnen wij onze gasten ontvangen met een kopje koffie of thee, een gezamenlijk ontbijt. Er kan worden geluncht en uiteraard kan er na afloop van een sessie in het café worden geborreld. Bij een vergadering kan naar wens koffie, thee, water, sap e.d. worden geserveerd, er kan ook gekozen worden voor drankjes à la carte, waarbij men een uitgebreidere keuze heeft uit onze volledige drankenkaart. Indien gewenst kan gebak of koek worden geregeld.

 

Prijzen/ arrangementen

De kosten voor een vergadersessie bij Allossa// zijn afhankelijk van de wensen.