Allossa// | Lighting design
7595
page-template-default,page,page-id-7595,page-child,parent-pageid-6983,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Lighting design

Vergeet de verlichting niet 😉

U gaat bouwen, verbouwen of je start een nieuw project? Vergeet dan de verlichting niet.

Vaak komt die aan het einde van de rit en krijgt die geen aandacht terwijl net de verlichting de sfeer van de woning bepaalt.

Goede verlichting is essentieel om er een gezellige inrichting van te maken. Bovendien zal het vele problemen voorkomen als je snel denkt aan een lichtplan.

Een goed lichtplan houdt rekening met verschillende factoren, zoals lichtinval, functie en de aanwezige meubels.

Op die manier wordt de ruimte al snel een mooi, harmonisch geheel. Zo haal je gegarandeerd het beste uit je woning of jouw project.

We staan je bij met onze ervaringen. We zorgen ervoor dat er rekening wordt gehouden met je wensen, binnen het beschikbare budget.

 

Maak een afspraak

Om tot een goed verlichtingsplan te komen, is het handig om een afspraak te maken in ons kantoor te Izegem of bij jullie thuis.

Op die manier kan de hele inrichting duidelijk besproken worden en hebben wij alle nodige informatie om het lichtplan tot in de puntjes uit te tekenen.

Breng zeker een kopie van je bouw- of verbouwplannen mee. Op basis hiervan wordt het lichtadvies verder uitgewerkt. Na deze afspraak heb je een duidelijk lichtplan in bezit waar je verder mee aan de slag kan.

MAAK EEN AFSPRAAK

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Om tot een volledig uitgewerkte lichtstudie op maat te komen, voorzien wij 2 afspraken.

  1. We bekijken de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk het budget.
  2. We overlopen het afgewerkte lichtplan met de bijhorende offerte. Uiteraard is het mogelijk om eventuele wijzigingen en/of alternatieven te bespreken.

De prijs voor een volledig verlichtingsplan op maat bedraagt € 250 excl btw.