Allossa// | Brand design
6623
page-template-default,page,page-id-6623,page-child,parent-pageid-6983,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Brand design

Niets zo belangrijk als uw merk. Uw merk is wie u bent, het vertelt wat u doet, wat de klanten van u kunnen verwachten en het onderscheidt uw aanbod van uw concurrenten.
Als u een succesvol merk wilt bouwen dat loyaliteit zal opleveren, heeft u een verhaal nodig en zichtbaarheid. Zonder een verhaal betekent het weinig.
Daarom dat Allossa altijd graag dicht bij de klant staat zodat we kunnen zien en horen wie jij bent, wat jullie willen bereiken of al hebben meegemaakt.

Hoe gaan we te werk?

We werken in fases.
In elke fase leveren we op. Jij bepaalt hoe ver je wil gaan en kan er in elke fase uitstappen.
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

FASE 1 //  Visuele identiteit en logo ontwerp

Uw visuele identiteit doordringt al uw merkencommunicatie.
Het is een combinatie van elementen die samenkomen om een taal te vormen, bedoeld om een inspiratie te geven aan creativiteit.
In het hart van uw visuele identiteit is een logo. Het is uw universele handtekening die uw merk herkenbaar maakt.

FASE 2 // Merk boeken en stijlgidsen

Het merkboek is de bijbel waarin je merkidentiteit is neergeschreven. Het is een document dat iedereen in een organisatie inspireert en het is de basis voor alle interacties namens een bedrijf.
Een stijlgids beschrijft alle basis hulpmiddelen die nodig zijn om bedrijfscommunicatie te creëren – van lettertypen en stijlen tot een kleurenpalet, beeldgebruik, tekst en toon en de emotie die door het merk wordt uitgebeeld.

FASE 3 // Verpakking en privé label

Grote verpakking kan vaak uw nummer een verkopende persoon zijn.
Wij ontwerpen verpakkingen die het oog van en en mensen het vertrouwen geven om te kopen.

FASE 4 // Infographics

Infographics helpt u om kennis en ideeën visueel te leveren, zodat uw publiek ze snel kan begrijpen.
Krachtige infographics zijn visuele representaties die complexe gegevens of concepten kunnen omzetten in intuïtieve, directe kennis.

FASE 5 // Prepress ondersteuning

Hoewel dit niet onze kernactiviteit is, willen we onze klanten niet laten vallen. Dus, als ze ons vragen om hen tijdens het prepressproces te helpen, zullen we niet aarzelen …