Maker of ontwerper? Deze pagina is speciaal voor jou!

pexels-ono-kosuki-5974351

Mocht je hier rechtstreeks terecht komen, dan stel ik mezelf graag nog even voor.  Ik ben Saartje Allosserie, multi-gepassioneerde ontwerper en ondernemer. 

Via mijn ontwerpstudio ontwerp ik logo’s en producten voor bedrijven, start-ups of merken op de meest circulaire manier. Daarnaast heb ik een conceptstore waar ik die en andere producten verkoop om zo de consument te inspireren met ecodesign en een duurzame levensstijl. 

Ik ontwerp en maak ook eigen producten. Die zijn altijd gebaseerd op hergebruik, recuperatie of natuurlijke materialen en grondstoffen. Mijn eigen ontwerpen kan je hier bekijken.

Ik ben zelf de baan opgegaan als ontwerper met mijn producten en weet dat dat voor een creatieveling niet evident is. Met deze pagina geef ik jou tips en een platform om er het maximum uit te halen mét resultaat.

20230520-Allossa

Volledig voorbereid op pad gaan?

Via deze freebie kan je checken op je volledig voorbereid bent om je product of merk te verkopen.
Staat je huisstijl op punt? Klopt de presentatie van je product en zit je prijszetting goed? Deze checklist staat boordevol tips en geef ik gratis weg.

Allossa's retail checklist

Ben jij een maker of ontwerper die graag zijn of haar producten wil op de markt brengen? Met mijn 15+ jaar ervaring als ontwerper en 5 jaar in de retail geef ik je graag mijn tips mee om vlot en doordacht aan de start te gaan. Ook voor degene die reeds gestart zijn, is deze checklist een must-have!
FREE DOWNLOAD

Send download link to:

Ow! Ik ben eigenlijk nog niet klaar!

Na het lezen van de freebie toch nog gaatjes gevonden in je presentatie? Staat jouw huisstijl niet op punt? Heb je niet gedacht aan een verpakking of heb je gewoonweg geen kaas gegeten van prijszetting? Dan heb ik naast de freebie nog enkele opties voor jou.

Alles al op een rijtje? Dan kan je exposeren in de conceptstore!

Elk kwartaal geef ik makers en creatievelingen de kans om te exposeren in de concepstore van de circulaire hub Allossa
Interesse om jouw producten bij Allossa te verkopen?  Vul dan dit intakeformulier in. Wanneer je Allossa ‘approved’ bent ;-), stuur ik alle documenten.
Curieus wie er momenteel op bezoek is? Scroll dan naar beneden en ontdek.

Onze ontwerpers en makers op bezoek:

Pop-Up