fbpx

Awards & nominaties

WESTTOER PROJECT

Op 28 mei 2020 keurde de provincieraad het reglement ‘Beleef West-Vlaanderen’ goed. 

De Provincie West-Vlaanderen en Westtoer reikten aan 61 toeristische spelers uit de private sector subsidies uit voor innovatieve, belevingsvolle en duurzame projecten die in de steigers staan.

Ook Allossa is één van de gekozen spelers. Wij dienden een Toer d’Allossa in waar we het hele gezin onderdompelen in ons concept.

We hopen zomer 2022 te lanceren.

CREATIEVE HOTSPOT LEIESTREEK 2022

3xhoera want ook in 2022 mogen wij ons een Leiespot noemen.

CREATIEVE HOTSPOT LEIESTREEK 2021

De nieuwe pocket ‘123 Leiespots’ bundelt hippe adressen en speciale plekken in de streek. Tussen Roeselare en Avelgem en tussen Menen en Deinze bruist het van de creativiteit. Dat wordt met deze gratis inspiratiepocket benadrukt. In de pocket vind je ook elf nieuwe fietsroutes en drie wandelroutes.

CREATIEVE HOTSPOT LEIESTREEK 2020

De nieuwe pocket ‘101 Leiespots’ bundelt hippe adressen en speciale plekken in de streek. Tussen Roeselare en Avelgem en tussen Menen en Deinze bruist het van de creativiteit. Dat wordt met deze gratis inspiratiepocket benadrukt. In de pocket vind je ook elf nieuwe fietsroutes en drie wandelroutes.

“De 101 hippe adressen onderlijnen het creatief en eigentijds imago van de Leiestreek. Elk adres vertelt een uniek verhaal met streekgebonden accenten”, zegt Claude Croes, voorzitter van Toerisme Leiestreek.

NOMINATIE WOMED AWARD BELOFTE 2020

Markant vzw, UNIZO en het Agentschap Innoveren en Ondernemen bekronen vrouwelijk ondernemerstalent.
Elke jaar reiken we een award uit aan de Onderneemster én de Belofte van het jaar.

NOMINATIE CSR PIONEER 2020

Een CSR Pioneer is een starter op gebied van CSR die een onderscheidende actie op gebied van duurzaamheid organiseerde voor of vanuit zijn bedrijf of organisatie tijdens het voorbije jaar.

CREATIEVE HOTSPOT LEIESTREEK 2021

In de Leiestreek stap je in een wereld van creatieve ondernemers en organisatoren. Met hun energie en enthousiasme laten ze overal ‘Leiespots’ vol inventiviteit oppoppen: creatieve hotspots, speciale plekken, pop-ups of events die je simpelweg niet mag missen. Wij hebben voor jou de 123 leukste Leiespotsgevonden! Kies jouw favoriete Leiespots, puzzel je ideale uitstap of vakantie in elkaar en beleef meer!