fbpx

Geef kunst cadeau

Heb jij Twiga’s of Tembo’s in jouw bedrijf?

Duurzaam, Arty en upcycled? Kan dat? Yes!

Samen met Nic & Mic zetten we deze prachtige beelden, gemaakt van afgedankte teenslippers, in de kijker. Het merk heet letterlijk Ocean Sole en reeds 4 jaar mag ik deze prachtige handgemaakte kunstwerkjes promoten.

Als MVO zet ik me, naast mijn circulair ondernemerschap, ook maatschappelijk in. Naast het upcycling en hervalideren van reststromen steunen wij met dit project ook een Keniaanse community ambachtsmannen bij het promoten van dit mooie clean-up project.

Wil je meesurfen op deze positieve vibe? Dan kan je deze dieren schenken aan je werknemers mét een gepersonaliseerd logo van jouw bedrijf want ik ben zeker dat ook jij Twiga’s en Tembo’s in je team hebt.

Een Twiga is Swahili voor Giraf en staat voor intuïtie, overzicht, lef…iemand die zijn of haar nek uitsteekt maar steeds op een gracieuze manier.

De naam ‘Tembo’ is Swahili voor ‘olifant’, een krachtig dier dat bekend staat om zijn leergierigheid, behulpzaamheid, waakzaamheid, sterkte en goed ontwikkelde zintuigen. Net als de olifant zijn wij in staat om complexe uitdagingen vlot te trekken en je bedrijf vooruit te helpen.

Personaliseer met je eigen logo

Naast giraffen en olifanten kan je ook kiezen uit onderstaande dieren.

Prijzen:

Ocean Sole small (Olifant, Giraffe, Neushoorn, Schildpad, Nijlpaard en Wrattenzwijn) Normaal 19,50 in winkel zonder logo.

0 – 49 sculpturen €16,50 excl met logo

50 – 149 sculpturen €15,50 excl met logo

150 – 249 sculpturen €14,50 excl met logo

250 – en meer sculpturen €13,50 excl met logo

Ocean Sole schildpad klein

Ocean Sole medium (Olifant, Giraffe, Neushoorn, Schildpad, Nijlpaard, Wrattenzwijn en Koe) Normaal 34,50 euro in de winkel zonder logo.

0 – 49 sculpturen €29,50 excl met logo

50 – 149 sculpturen €28,50 excl met logo

150 – 249 sculpturen €27,50 excl met logo

250 – en meer sculpturen €26,50 excl met logo

Ocean Sole medium koe

Bestellen kan via: saartje@allossa.be met vermelding van maat (S of M), type dier, aantallen en een vectorieel logo. Ik stuur een offerte terug.

Shout out aan alle durvers en doeners om van deze wereld een mooie plaats te maken.

#eindejaarsgeschenk #geefkunstcadeau #upcyclingart #flipflopart #duurzaam #kunst#art #eyecatcher #relatiegeschenk #personaliseer #b2b #maatschappelijkverantwoord#maatschappelijkondernemen #mvo #duurzaamondernemen #csr

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *