fbpx

Circulair Ambassadeur

Ondertussen, twee maand geleden, zwaaide ik af als circulaire ambassadeur bij Vlaanderen Circulair en kan ik terugkijken naar een heel mooi traject. Je vindt me terug op CircleAid van Circulair Vlaanderen 👉🏻 https://lnkd.in/e_bTQS-u, een platform waar alle circulaire helpende handen verzameld zijn per provincie en per skills.

Als ontwerper help ik jou als starter, upscaler of kleine kmo met jouw dienst of product. Met mijn ondernemersskills zorgen we samen voor een goed plan, als ontwerper help ik jouw dienst of product te ontwikkelen op de meest duurzame manier ‘ecolizing’ en zorgen we dat het succesvol op de markt komt via oa mijn concept store.

We maken een ‘future proof’ plan en product door de levensduur te vergroten/verlengen door rekening te houden met design for assembly om gemakkelijker te kunnen onderhouden van producten door ze modulair te maken en te optimaliseren voor recyclage (design for recycling).

#rethink #reduce #reuse #remake #recycling

Ik werk al meer dan 15 jaar als productdesigner in verschillende sectoren met ervaring in oa verlichting en bagage (soft-textiel) maar vooral consumentengoederen met de focus op duurzaam ontwerp.

Wil jij ook duurzame producten op de kaart zetten met jouw bedrijf? Wil je de voordelen van ecodesign ervaren zoals een verbeterde productontwikkeling met minder grondstoffen of minder energie? Of een merkidentiteit waar je mee kan uitpakken en meer impact kan maken?

Ik help je met:

  • circulair advies
  • product design
  • eco branding

Mijn hele aanbod vinden jullie op mijn persoonlijk site.

Laten we afspreken!

📱 +32 472 83 54 54
📧 saartje@allossa.be
🌐www.saartjeallosserie.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *