fbpx

Kwitten?

Kwitten: Echte bofkonten dragen wasbare luiers

Nieuwsbericht · 17 oktober 2022 – Bron: Ovam

Baby bofkont

Op maandag 10 oktober startte de actie om wasbare luiers als perfect alternatief voor wegwerpluiers onder de aandacht te brengen. Ze willen ouders tijdens de zwangerschap warm maken voor Kwitluiers, de herbruikbare variant van de klassieke wegwerpluiers.

Hoe doen ze dat? Ze spelen met overtuiging de troeven van wasbare luiers uit. Want wasbare luiers zijn gemaakt van natuurlijke materialen en geweldig goed voor de billen van uw baby, het milieu én uw portemonnee.

In deze campagne richten ze zich in de eerste plaats tot zwangere ouders. Via Facebook, Instagram en online bannering schuiven we de wasbare luier als alternatief naar voren en nodigen we hen uit om te ontdekken hoe ze aan wasbare luiers kunnen beginnen op www.kwitten.be.

Daar vinden toekomstige ouders een antwoord op al hun vragen over wasbare luiers: zijn wasbare luiers echt beter voor het milieu, hoe was ik wasbare luiers, zijn wasbare luiers goedkoper dan wegwerpluiers, …?

Deze nieuwe pagina’s op www.kwitten.be zijn gebaseerd op een gloednieuw e-book dat de OVAM samen met Vlaanderen Circulair uitwerkte.

De campagne loopt van 10 oktober tot 18 december. Van 10 tot 23 oktober ontdekken zwangere ouders onze campagne op Facebook en Instagram. In de periode 10 oktober tot 18 december adverteren we digitaal op gezondheid.be en op 3 november verschijnt onze bofkont ook in de special van het magazine Libelle Mama.

Deze actie past binnen de Kwitcampagne die we in 2021 lanceerden. Met die campagne willen we Vlaanderen stimuleren om minder wegwerp te gebruiken.

Alle materiaal (ook van de vorige campagnegolven) vindt u terug via www.kwitten.be/toolkit.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *