fbpx

Doe niet zo fossiel!

Kies jij voor ‘n schone toekomst samen met Allossa & Seepje? Tof!

Jaaa, jij weet al hoe je impact kunt maken! Je zet de verwarming niet te hoog en je eet niet te veel vlees.

Als ‘t gaat om duurzaamheid, ben jij al lekker bezig! Maar wist je dat je heel gemakkelijk nóg een stap kunt zetten naar ‘n schonere én mooiere wereld? Gewoon, door te kiezen voor was- en poetsmiddelen mét natuurlijke ingrediënten en zonder fossiele grondstoffen zoals aardolie… Net zoals Seepje!

Da’s pas écht schoon

Bij Seepje werken we al jaren aan was- en poetsmiddelen die niet alleen goed werken, maar ook gemaakt worden van natuurlijke, fossielvrije grondstoffen. Dat doen we met een goede reden: voor ‘n schonere toekomst voor ons allemaal!

Wat zit er dan in andere producten?

In veel reguliere was- en poetsmiddelen zitten op aardolie gebaseerde reinigers, synthetische geur- en kleurstoffen en microplastics. Ze brengen ons klimaat onnodig veel schade toe. Aardolie bijvoorbeeld, raakt ‘n keertje op en zorgt voor meer CO2 in ons milieu. Doe niet zo fossiel!
Voor al die schadelijke ingrediënten hebben wij al lang ‘n alternatief gevonden. Da’s wel zo duurzaam!

En wat zit er in Seepje?

De beste natuurlijke ingrediënten voor een schonere én mooiere wereld! Geen op aardolie gebaseerde geurmakers dus, zoals in veel reguliere was- en poetsmiddelen. Voor ‘n heerlijk frisse geur in onze Seepjes gebruiken wij bijvoorbeeld geredde sinaasappelschillen van Albert Heijn! En de reinigende ingrediënten? Die zijn ook hartstikke natuurlijk. Daarvoor gebruiken we onder andere de schil van de Sapindus mukorossi vrucht, die in overvloed aan bomen in India en Nepal groeit. De schillen van deze vruchten bevatten een natuurlijke vorm van zeep, saponine genaamd. Tof hè?!

In 2021 hebben we samen meer dan 27 miljoen plastic tasjes bespaard…

Wist je dat je met natuurlijk wasmiddel heel veel aardolie bespaart? In de meeste reguliere wasmiddelen zit namelijk 5-10% aardolie, schatten wij in. Dit is per wasje, ‘n heel plastic tasje aan aardolie! Vorig jaar hebben we 1.18 miljoen niet-duurzaam wasmiddel vervangen met natuurlijk wasmiddel van Seepje. Samen hebben we dus meer dan 27 miljoen plastic tasjes bespaard!

Zet de stap naar fossielvrij!

Was en poets deze week nog duurzaam met Seepje.

De producten van Seepje zijn minstens 99,81% natuurlijk, wassen en poetsen fantastisch en ruiken heer-lijk. Wat ‘r precies inzit, staat in gewone-mensen-taal op onze verpakkingen en onze website. Zo wassen we de wereld samen schoner én mooier.

Onze Seepjes producten vind je hier: Zoek naar Seepje op Allossa

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *